Sunday 28 February 2010

Innan vi kunde öppna butiken idag var det bara att ta fram snöskyffeln, jag vet inte för vilken gång i ordningen. Jag vill i alla fall inte ha mer snö för den här vintern, man känner sig rätt mör i kroppen. Kito och Nova tittade på och väntade på att jag skulle få tid att slänga mer snöbollar.

REA

Eftersom vi skall göra om stora delar av butiken så har vi lite REA på utgående artiklar och en del visningsmöbler. På bilden så kan du se lite varor som vi nu säljer till riktiga passa på priser. Vi kommer att "köra" även denna vecka innan vi drar igång med målning och uppfrächning.

Wednesday 24 February 2010

Fortfarande iskallt varje dag, i morse visade termometern -20 grader. Man vill fortfarande sitta och mysa under en pläd när man har ledigt. Fåtöljerna på bilden är jättesköna att krypa ner i och vi har dem på lager för den som är intresserad. Välkommen in och provsitt.

Sunday 21 February 2010

Tycker om varandra.....


Är bara tvungen att visa denna bild på Kito och Nova, den förmedlar så mycket känsla.

Saturday 20 February 2010

Passa på att fynda


Skåpet på bilden är ett reaskåp
Vi har REA, det är något som vi inte brukar ha speciellt ofta men nu skall vi göra om i två rum och då måste vi sälja ut vissa produkter och det gör vi till jättebra priser. Passa på att fynda bland soffbord, skåp, matbord, stolar, dukar, krukor.....Listan kan göras lång, det bästa är att komma och titta själv.

Tulpaner ger mig vårkänning..


Vem kan motstå en stor härlig bukett tulpaner. Vi har dem i flera färger för 25kr styck.

Thursday 18 February 2010

Snö, snö och åter snö


Det märks redan att ljuset är tillbaka efter en lång kall vinter. Man börjar få lust att fixa och ordna. För er som inte varit hos oss så är detta en del av det ljusa rummet, känns för tillfället väldigt skönt att vara här inne. Man kan inte få nog av ljuset. De andra två rummen skall genomgå en uppfräschning så vi håller på med en liten vinterrea för er som vill passa på att göra fynd .